Home

Maffia game - Meest gestelde vragen - FAQ

Algemene spel uitleg: Ik ben nieuw, hoe te beginnen!?

Je begint onderaan als een onderkruipsel en probeert je omhoog te werken door het plegen van misdaden.

Je kunt misdaden plegen onder het rechter menu 'Misdaad'. Er zijn verschillende type misdaden, zoals auto stelen of een kleine misdaad. De kans dat je poging slaagt staat er achter vermeld in procenten(%). Aan het begin is de kans(%) erg laag maar hoe meer misdaden je pleegt hoe grotere de kans op een geslaagde poging wordt! De vordering van je rang is te bekijken op de status pagina, hier staat een statusbalk die aan geeft aan hoe ver je bent.

De opbrengsten die je met misdaden verdient, kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om je te beschermen. Er is een 'Markt' waar allerlei verschillende opties te vinden zijn. Natuurlijk kan je ook een gokje wagen in het casino, een vriend uitnodigen voor een autorace of misschien wel kogels inslaan.

Hoe hoger je rang hoe meer mogelijkheden je in het spel hebt!
Dan begint het echte werk. Om mee te doen aan een Georganiseerde Misdaad met 3 andere vrienden moet je al enige misdaden hebben gepleegd!
Het omleggen van je tegenstanders kan pas aan worden beginnen wanneer je bent voorzien van bescherming, een wapen en natuurlijk veel kogels.

Index

Op deze pagina zijn de laatste nieuws berichten te vinden. Hier vind kun je de belangrijkste ontwikkelingen van Yassergame.nl vinden.

Sterren

Dit is een optie voor de donerende gebruikers. Je kunt hier allerlei voordelige dingen kopen. De speciale items kun je alleen kopen met sterren. Hierbij kun je denken aan uitgebreide bescherming, wapens en woningen. De sterren kunnen ook naar andere spelers worden verstuurd.

Doneer

Door te bellen naar een 0900 nummer of een bedrag over te maken via de bank, word je een donerend lid. Je krijgt dan de drie statusbalken op de statuspagina te zien. Daarnaast heb je nog veel meer voordeel. Je krijgt na de betaling ook nog een bepaald aantal sterren waarmee je exclusieve items kunt kopen in de sterrenwinkel. Dankzij de donateurs kunnen wij de kosten dekken en kan Yassergame online blijven.Krant

Hier staan leuke nieuwsberichten in die bij worden gehouden door de krantmedewerkers. Heb jij een leuk verhaal voor de krant? Stuur dit dan op naar een krantmedewerker en wie weet komt jou bericht wel in de krant te staan!

Helpdesk

Heb je een fout gevonden, een vraag of heb je een ander probleem? Open dan even een nieuw ticket en wij proberen jou ticket zo snel mogelijk te beantwoorden. Kijk voordat je een vraag hebt in de LINKFAQ, hier worden de meest gestelde vragen beantwoord.

Spelers online

Overzicht van alle spelers die in de laatste 5 minuten online zijn geweest. Bekijk of je vriend of crewleden online zijn. In de legenda kun je zien wat alle kleuren en tekens in de naam betekenen.

Msn uitnodiging

Nodig door het opsturen van je msn-adressen al je vrienden uit. Jij verdient hierdoor gelijk 10 sterren. Het opsturen van de lijst kan enige tijd duren, heb dus even geduld. Hoe meer spelers des te spannender het spel wordt.

Zoek

Alle spelers zijn door middel van een zoekfunctie te vinden. Je kunt in de zoektermen aangeven welke rank diegene moet hebben en of die nog leeft.

Statistieken

Verzameling van alle gegevens van Yassergame. De laatste aanmeldingen, vermoorde spelers en beheerders van objecten zijn hier te vinden. De pagina wordt elke 10 minuten bijgewerkt.

Status

Al je persoonlijke gegevens kun je hier terug vinden. De wachttijden voor misdaden en je rangvordering. De statusbalken zijn alleen zichtbaar voor donerende gebruikers.Profiel

Wijzig je wachtwoord of bewerk je profiel quote. Voor het toevoegen van plaatjes in je profiel en de verdere opmaak kun verschillende UBB codes gebruiken, deze zijn hier te vinden. De backfire status kun je instellen om terug te schieten wanneer je wordt aangevallenBank

Hier kun je jouw geld veilig stellen door het op de bank te zetten. Donateurs ontvangen een rentepercentage van 3% en gebruikers maar 1%. Elke keer dat er geld op de bank wordt gezet wordt de rentetijd vernieuwd. Wanneer de rentetijd verlopen is ontvang je automatisch de rente op je bank. Je bent de enige die toegang heeft tot het geld. Je kunt ook geld sturen naar je vrienden maar dan komen er wel 10% overboekingkosten bij.

Markt

Hier kun je al je bescherming en wapens kopen. Het verkopen van je bezittingen levert minder op dan zijn oorspronkelijke waarde. Loodfabriek

Vliegveld

Hier kun je naar een ander land vliegen. Mocht je geen geld hebben probeer dan een vliegtuig te kapen! De wachttijd na een vlucht hangt af van je vliegtuig.

Vliegtuig

Wachttijd

Prijs

Concorde

30 minuten

$2,500,000

Antonov

45 minuten

$2,000,000

Grumann F14 Tomcat

1 uur

$1,500,000

Geen

1,5 uur

-

Kogelfabriek

Dit is de plek om je kogels in te slaan. Elk land heeft zijn eigen kogelprijs. De eigenaar van de kogelfabriek kan elk uur kogels produceren en te koop zetten. Door het kopen van een loodfabriek ontvang je meer kogels bij elke aankoop, klik hier voor uitleg over een loodfabriek.

Gevangenis

Dit is de plaats waar de gangsters gevangen komen te zitten. Je kunt ze proberen uit te breken maar je daarbij ook zelf worden opgepakt. Wees dus voorzichtig! Je kunt hier ook een reward(bonus) instellen die de uitbreker ontvangt wanneer die jou bevrijdt.

Aanslagenlijst

Als je iemand wilt laten vermoorden en zelf niet in staat bent om diegene te vermoorden kun je hem op de aanslagenlijst zetten. Diegene die hem vermoord, krijgt dan het bedrag wat op die persoon is gezet. Dit wordt automatisch aan zijn rekening toegevoegd. Vul een normale reden in en gebruik dus geen scheld of kwetsende woorden.

Aanvallen

Bekijk hier de laatste moordpogingen op jouw leven en jouw eigen beschietingen.

Ziekenhuis

Wanneer je gewond bent geraakt kun je in het ziekenhuis helen. Je zult in die tijd dat je in het ziekenhuis ligt niet kunnen spelen.

Missies

Dit zijn extra mogelijkheden om in het gangstercircuit te belanden. Je doet geheime opdrachten en krijgt een leuke beloning. Lees de beschrijving van de missie goed na.

Objectveiling

Heb je teveel kogels op zak? Wil je een dure auto verkopen? Misschien ben je getuige geweest van een moord? Deze items kun je op veiling plaatsen en verkopen, daarnaast kunt je ook je eigen vraagprijs instellen. Wanneer het item gekocht wordt door een gangster komt het bedrag automatisch op je account terecht.

Inbox

Bekijk hier jou ontvangen berichten van andere gangsters. Alle rank en informatieberichten ontvang je van Notification. Deze berichten worden automatisch verstuurd en kun je dus niet op reageren.

Nieuw Bericht

Stuur een leuk bericht naar een andere gangsters. Nodig ze bijvoorbeeld uit voor een Route 66 of een Georganiseerde misdaad. Je kunt ook allerlei leuke emoticons aan je berichten toevoegen. Gebruik nooit scheld of kwetsende woorden in je berichten, hierop wordt streng gecontroleerd! Je kunt onderaan de pagina zien of de gangster je bericht al gelezen heeft.

Archief

Bewaar hier je belangrijkste berichten, deze zul je altijd terug kunnen lezen.

Yassergame Forum

Schrijf hier berichten met betrekking tot het spel. Crews kunnen leden werven en vrienden maken.

Kleine misdaad

Hier rolt het geld en kun je lekker verdienen door misdaden te plegen. De opbrengst per misdaad verschilt van 1 dollar tot een paar duizend dollar. Het kan natuurlijk ook mislukken pas dan wel op dat je niet in de gevangenis belandt. Om de twee minuten kan er een misdaad worden gepleegd.

Autostelen

Jat een wagen bij een benzinepomp of bij misschien wel bij een parkeerplaats. De kansen van autostelen zullen nooit groter zijn dan 50% omdat er een hele grote kans bestaat dat het wordt gezien. De verdiende auto kan worden gebruikt voor een Georganiseerde Misdaad of een Route 66. Je kunt je auto ook verkopen. Voor een autorace kan je het beste je auto repareren.

Kraak de kluis

Dit is een speciale optie om veel geld te verdienen. Je kunt de kluis proberen te kraken en daarmee de waarde van de kluis opstrijken. Wees op tijd met uitbreken want voor je het weet is het te laat! De kogels en het geld wordt automatisch aan je account bijgeschreven.

Geld witwassen

In elk land zijn twee plekken waar een witwaspraktijk kan worden opgezet. De bazen(Maffia Empires) moeten wel hun koffers kunnen laten vervoeren. Ze hebben daarvoor chauffeurs nodig. De koffers van de bazen moeten worden verdeeld onder de chauffeurs die weg gaan brengen. De chauffeurs en de maffiabazen ontvangen een bedrag voor de koffers als ze goed zijn weggebracht. Om een witwaspraktijk te starten moet je minimaal Locale baas zijn.

Autogarage

De auto's die jij hebt gestolen en hebt gekocht kun je hier bekijken. Je kunt je auto's verkopen of repareren. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type auto en aangebrachte schade. Je kunt je auto ook verplaatsen naar een ander land.

Smokkel

Dit is voor de echte gangsters. Koop hier drugs en drank in om mee te smokkelen naar een ander land. Verkoop het in een ander land voor hogere prijzen, daarmee kan je veel winst halen. Pas er goed op dat je niet wordt opgepakt door de politie.

Rang

Drank

Drugs

Onderkruipsel

0 Stuks

0 Stuks

Leerling

5 Stuks

4 Stuks

Loopjongen

8 Stuks

6 Stuks

Dief

10 Stuks

8 Stuks

Hitman

12 Stuks

8 Stuks

Mobstar

15 Stuks

10 Stuks

Swindler

20 Stuks

15 Stuks

Assassin

25 Stuks

20 Stuks

Locale Baas

30 Stuks

25 Stuks

Gangster

35 Stuks

30 Stuks

Maffia Baas

40 Stuks

35 Stuks

Bruglione

40 Stuks

40 Stuks

Godfather

45 Stuks

45 Stuks

Route 66

Dit is een speciale opdracht die jullie met z'n tweeën kunnen doen. Zet een goed wapen in en kies een snelle auto om succesvol te zijn. De leider betaalt de opstartkosten en ontvangt de opbrengst van de Route 66. De opbrengst kan dan later worden verdeeld.

Georganiseerde Misdaad

Dit is een overval die je met zijn vieren moet plegen. Je hebt hiervoor een leider, wapenexpert, bommenexpert en een chauffeur nodig. De leider betaalt $75,000,- opstartkosten. Iedereen moet wat inzetten om mee te doen aan een Georganiseerde Misdaad. Wees in het goede land waar de Georganiseerde Misdaad wordt gehouden. De leider ontvangt de opbrengst en kan het geld later verdelen onder de medepartners.

Autorace

Daag een vriend of andere gangster uit om een autorace te houden. Je kunt spelen om je eigen auto of om een zelf bepaald geld bedrag. Hoe minder schade je auto heeft hoe sneller die gaat.

Moord

Leg hier je vijanden om. Voordat je iemand gaat omleggen moet je hem laten opzoeken, hiervoor zijn detectives. Je kunt het beste een detective inhuren voor een langere tijd, dit vergroot de kans op slagen. De verdediger kan ook terugschieten door middel van zijn backfire. Zorg dus voor het beste wapen en de beste bescherming voordat je een moord gaat plegen. Kies ook voor een snelle vluchttype. Voor elke moordpoging krijg je moordervaring. Je kunt dus ook worden doodgeschoten in de backfire van je slachtoffer! Als het gelukt is om iemand te vermoorden, ontvang je automatisch zijn contant geld en wellicht het bedrag waarvoor hij op de aanslagenlijst stond.

Overval

Probeer hier een overval te plegen nadat je genoeg getraind hebt. Wanneer je 100% klaar voor de overval bent kun je een overval pleggen. Je kunt hier verschillende opbrengsten mee behalen.

Crewbericht

Een duidelijk overzicht met alle beschikbare crews. Je kunt aan hun recruit status zien of ze opzoek zijn naar leden. De Admins crew is alleen toegankelijk voor de Adminstrators.

Crew statistieken

Een duidelijk overzicht met alle beschikbare crews. Je kunt aan hun recruit status zien of ze opzoek zijn naar leden. De Admins crew is alleen toegankelijk voor de Adminstrators.

Crewprofiel

Een duidelijk overzicht met alle beschikbare crews. Je kunt aan hun recruit status zien of ze opzoek zijn naar leden. De Admins crew is alleen toegankelijk voor de Adminstrators.

Crew Forum

Deze pagina is alleen zichtbaar voor spelers die in een crew zitten. In het Crew Forum kun je belangrijke medelingen doen voor andere crewleden. De crewbaas kan je forumrechten geven om crewberichten te kunnen bewerken.

Roulette

Een echt origineel casinospel met de getallen van 1 tot 36. Je hebt verschillende mogelijkheden om in te zetten, bijvoorbeeld op de kleur.

Fruitmachine

Dit casinospel wordt ook wel een 'Slotmachine' genoemd. Trek aan de hendel en er komen drie afbeeldingen te voorschijn. Als u een winnende combinatie heeft wordt dit automatisch uitbetaald. Winnende combinaties met uitbetaling.

Combinatie

Uitbetaling

combinatie1combinatie1

75 keer

combinatie2combinatie2combinatie2

50 keer

combinatie3combinatie3combinatie3

35 keer

combinatie4combinatie4combinatie4

6 keer

combinatie5combinatie5combinatie5

7 keer

combinatie6combinatie6combinatie6

keer

combinatie7combinatie7combinatie7

6 keer

Blackjack

Bekend casinospel waarbij je zo dicht mogelijk bij de 21 punten moet zien te komen. Je ontvangt twee kaarten die omgedraaid zijn, zodat u ze kunt zien, en de deler ontvangt 1 kaart omgedraaid en de andere kaart niet. Na twee kaarten kun je nog extra kaarten pakken maar pas op dat je som van de kaarten niet over de 21 punten gaat want dan wint de bank. De plaatjes - de heer, de vrouw en de boer - zijn ieder 10 punten waard. De aas is 1 of 11 punten waard, je kunt deze waarde zelf bepalen. De kaarten 2 tot en met 10 hebben hun normale waarde. Als je Blackjack hebt, wat een aas in combinatie met een 10 of een plaatjes kaart is, ontvang je je inzet 1,5 keer uitgekeerd. Bij gelijkspel krijg je toch je inzet terug.

Yahtzee

Je gooit met 5 dobbelstenen, waar je een combinatie mee moet maken. Je kunt 2 keer gooien maar je kunt ook de dobbelstenen zo laten.
Uitbetalingen:

Soort

Winst


2-2-2, 3 dezelfde

0%

2-2-2-1-1, Full House

30%

3-3-3-3, 4 dezelfde

20%

Yahtzee

200%

Loterij

Koop hier je loten en maak kans op die enorme jackpot. De jackpot wordt bij elk verkocht lot verhoogd. De winnaars worden automatisch getrokken op maandag avond.

War

De bedoeling van War is om een hogere kaart te krijgen dan de dealer. Als je kaart hoger is dan die van de dealer ontvang je 1 maal van je inzet terug.

Krassen

Je krijgt een kraskaart met zes verschillende vakjes. Onder elk vakje zit een prijs verstopt die je allemaal moet opkrassen. Wanneer er drie dezelfde prijzen zijn open gekrast is die prijs voor jou! De prijs wordt automatisch aan je account toegevoegd.

Wedkantoor

Zet hier in op een leuke wedstrijd en win door het voorspellen van de uitslag!

Objectveiling

Hier kunnen de object eigenaren hun bezittingen verkopen. De verkopers zetten hun object er op met een minimale vraagprijs. De eigenaar heeft tot de einddatum, 2 dagen na het plaatsen, de tijd om een bod te accepteren. Het geld wordt automatisch van het contante geld van de bieder afgehaald. Zorg er dus voor wanneer je een bod uitbrengt dat je genoeg geld contant hebt staan om het bod te kunnen betalen.

Casinospellen

Wanneer je eigenaar bent van een casinospel kun je de maximale inzet bepalen, je profijt bekijken en je casino weggeven.
Al het geld wat je uit moet betalen aan de casinospelers wordt automatisch van je contant geld uitbetaald.
Het is dus handig om veel geld contant te houden omdat je casinospel anders kunt kwijt raken.
Wanneer de eigenaar de casinospeler niet meer uit kan betalen komt de casino in handen van de casinospeler.
De regels zijn zo gemaakt dat je maar 1 casino spel van elk type mag beheren, anders worden de casinospellen afgenomen. Dit hebben we zo gedaan om iedereen gelijke kansen te geven.

Referal-maand

Elke maand weer verschillende acties om Yassergame.nl te promoten. De winnaar(s) ontvangen een leuke prijs.
Je kunt Yassergame.nl altijd overal promoten, zoals op school, bij vrienden en tijdens chats.

Landen

Op deze pagina heb je een overzicht van alle objecten met hun eigenaren etc.

Rangen

Onderkruipsel

Leerling

Loopjongen

Dief

Hitman

Mobstar

Swindler

Assassin

Locale Baas

Gangster

Maffia Baas

Bruglione

Godfather

Rijkdom statussen

0 tot 50,000

Arm

50,000 tot 199,999

Modaal

200,000 tot 499,999

Rijk

500,000 tot 999,999

Erg Rijk

1,000,000 tot 2,499,999

Te rijk om waar te zijn

2,500,000 tot 4,999,999

Pakhuizen vol geld

5,000,000 tot 9,999,999

Zwemt in het geld

10,000,000 tot 24,999,999

Gevaarlijk rijk

25,000,000 tot 49,999,999

Diamanten als ontbijt

50,000,000 tot 99,999,999

Geld zal verbranden

100,000,000 +

De man van het geld

Auto Prijzen Type

Prijs bij 0% Schade

Merkloze Auto

$1,500,-

Viriginia

$2,500,-

Volkswagen Beetle

$7,500,-

Panthom V Limousine

$8,000,-

Citroen C3

$10,000,-

Mercedes Heritage

$12,500,-

Duesenberg SJ Roadster

$16,000,-

Lotus Super 7 1500

$19,000,-

Alfra Romeo 116

$25,000,-

Fleetwood

$25,500,-

BMW 326

$31,000,-

Crossley Super Silver

$34,500,-

BMW X3

$35,000,-

Duesenberg Cooper

$36,000,-

Cadillac Eldorado Starfire

$39,500,-

Ford Phaeton

$41,000,-

Packard Dietrich

$48,000,-

Opel DMT

$50,000,-

Pontiac Firebird

$51,500,-

Fargo Caravan

$59,000,-

Chevrolet Pro Street 210

$64,500,-

Chevrolet Corvette

$68,500,-

Jaguar XJ6

$74,500,-

Mercedes AMG Safety Car

$80,000,-

Plymouth VIP

$85,000,-

Buick Sedanette

$91,000,-

Hummer

$100,000

Mercury Comet

$130,000,-

Ford Shelby GT500

$115,000,-

Ferrari Enzo

$110,000,-

Saleen S7

$150,000,-

Bentley Arnage

$175,000,-

Smokkel draagwaar

Rang

Drank

Drugs

Onderkruipsel

0 Stuks

0 Stuks

Leerling

5 Stuks

4 Stuks

Loopjongen

8 Stuks

6 Stuks

Dief

10 Stuks

8 Stuks

Hitman

12 Stuks

8 Stuks

Mobstar

15 Stuks

10 Stuks

Swindler

20 Stuks

15 Stuks

Assassin

25 Stuks

20 Stuks

Locale Baas

30 Stuks

25 Stuks

Gangster

35 Stuks

30 Stuks

Maffia Baas

40 Stuks

35 Stuks

Bruglione

40 Stuks

40 Stuks

Godfather

45 Stuks

45 Stuks

Loodfabriek

Je kunt een extra loodfabriek kopen om een extra percentage kogels te krijgen bij iedere aankoop van kogels.

Type

Extra kogels

Prijs

Grote loodfabriek

20%

$10,000,000

Middel grote loodfabriek

10%

$2,500,000

Kleine loodfabriek

5%

$1,000,000

Woordenboek

Afkorting

Betekenis

Afk

Weg van toetsenbord

BA

Bentley Arnage

BF

Kogelfabriek

BJ

Blackjack

BMO

Breek me uit

BO

Uitgebroken

BOF

Uitbraak mislukt

BP

Kogelprijs

CB

Crewbank

DR

Bestuurder

EE

Explosieven Expert

GF

Godfather

K

Duizend

KS

Moordervaring

LB

Locale Baas

LE

Leider

Msg

Bericht

OC

Georganiseerde Misdaad

Pm

Privé Bericht

Rip

Rest in Vrede

Slot

Fruitmachine

WE

Wapen Expert

SS7

Saleen S7

Enkele bekende emoticons

Tekens

Emoticon

:P

maffia

:9

maffia

;)

maffia

:D

maffia

:O

maffia

:w

maffia

:s

maffia

:)

maffia

:(

maffia

Ubb Codes

Code

Effect

[b]Hier je tekst[/b]

Hier je tekst

[u]Hier je tekst[/u]

Hier je tekst

[i]Hier je tekst[/i]

Hier je tekst

[center]Hier je tekst[/center]

Centreert

[hr]

Horizontale lijn

[color=orange]Hier je tekst[/color] *ook met andere kleuren

Hier je tekst

[link=hierjelink]Linknaam[/link]

Linknaam

[size=5]Hier je tekst[/size] *size 1 t/m 10

Vergroot letters

[kijker]

Laat de naam van de kijker zien

[uitbraak]

Laat jou aantal uitbraken zien

[gm]

Laat jou aantal GM's zien

[misdaad]

Laat jou aantal misdaad pogingen zien

[autojat]

Laat jou aantal autojat pogingen zien

[img]hierlinkvanplaatje[/img]

Weergeeft een plaatje

De Regels

- Heb altijd respect voor de andere gebruikers!
- Geen dicriminatie of grof taalgebruik.
- Het plaatsen van plaatjes die bestemt zijn voor mensen ouder dan 18 jaar(erotiek etc.) is niet toegestaan.
- Het is niet toegestaan om reclame te maken op deze site.
- Je account is strikt persoonlijk. Het is niet toegstaan om je account uit te lenen.
- Je mag maximimaal 1 account per persoon hebben.
- Bij meerdere gebruikers op 1 IP-adres wordt er gecontroleerd of je niet valspeelt.
- Het is verboden om tools, robots of ander sofware te gebruiken.
- Enige vorm van oneerlijk spel gedrag wordt bestraft.
- Op deze internetsite en de FAQ is Nederlands recht van toepassing.
- Deze website is auteursrechtelijke eigendom van Yasser.

Meest gestelde vragen

Ik ben vermoord wat nu?
Maak een nieuwe acount aan, let op je oude account wordt niet levend gemaakt!

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Ga naar login en klik op Wachtwoord vergeten?. Vul je e-mail in waarmee je je hebt aangemeld bij Yasser. Er zal een link worden verstuurd naar het opgegeven e-mail adres. Wanneer iemand op deze link drukt zal er een nieuw wachtwoord worden ingesteld. Wij raden jullie aan dit wachtwoord meteen te veranderen.

Waar kan ik m'n wachtwoord veranderen?
Je kunt je wachtwoord veranderen op de pagina "Profiel".

Hoe kan ik eigenaar worden van een object?
Mits er geen eigenaar is kun je het kopen door naar het object toe te gaan. Een casino kost $100,000. De eigenaren kunnen hun objecten ook op veiling verkopen.

>Hoe richt ik mijn eigen crew op?
Een crew kan je oprichten voor $5,000,000. Je bent dan de crewbaas en kunt andere spelers je crew laten binnentreden. Zo kan de crew uitgroeien tot de grootste crew van het spel!

Wanneer gaat de rangvordering omhoog?
Door veel misdaden te doen gaat je rangvordering omhoog, hoe hoger je rang is, hoe langer het duurt voordat je de volgende rang haalt.

Wannneer gaat je rang omhoog?
Als je rangvordering bij 100% is gaat je rang omhoog, tenzij je een 'Godfather' bent, dan staat je rangvordering altijd op 100%. Godfather is het hoogste rang je kunt dan niet verder promoveren.

Wat is het verschil tussen de verschillende vliegtuigen en wapens?
De verschillende vliegtuigen geven de reistijd aan voordat je weer kan vliegen.
De verschillende wapens geven aan hoeveel kogels je moet schieten om iemand te vermoorden, de duurste is de beste maar er is een exclusief wapen in de stershop die nog beter is.

Help! Ik word bedreigd wat moet ik doen?
Schiet degene die jou bedreigt neer of zet hem op de aanslagen lijst.

Waarom zou ik donerend lid worden?
Wij raden het aan om donerend lid te worden omdat je dan veel extra's hebt in het spel. De statusbalken in status pagina worden ook zichtbaar. Hier kan je zien hoe de rangvorderingen er voor staan en hoeveel moordervaring je hebt. Je krijgt ook nog sterren waarmee je veel exclusieve dingen kunt kopen. Maar het bellen is niet verplicht! Dankzij de bellers blijft deze website in de lucht. Voor elk telefoontje krijg je 10 sterren

Hoe krijg ik sterren?
Je krijgt sterren door te bellen naar 1 van onze belservers. Voor elk telefoontje krijg je 10 sterren. Je kunt ook sterren versturen naar je vrienden.

Wat kan ik met de sterren?
Met de sterren waarvoor je gebeld hebt kan je speciale items kopen. Zoals als exclusieve bescherming; de Kogelvrije limo of het beste wapen; een MG Vol-automatish.

Wanneer is de veiling afgelopen?
De veiling is na 2 dagen afgelopen, het wordt dan automatisch verwijderd van de casinoveiling. De eigenaar heeft dus 2 dagen de tijd om een bod te accepteren. Wanneer de eigenaar geen bod heeft geaccepteerd blijft het casinospel in zijn handen.

Wat is vliegtuig kapen en hoe werkt het?
Een vliegtuig kapen is een mogelijkhied om gratis te vliegen.
Als het lukt kan je vliegen, zodra het mislukt gaat er leven van je af of zit je voor een bepaalde tijd in de gevangenis.

Wat is een testament?
Een testament is een weggelegd bedrag wat je testamenthouder krijgt wanneer je wordt vermoord. De helft van jou bankgeld gaat dan dus naar je testamenthouder!

Wat is vakantiemode?
Deze optie is gemaakt voor de mensen die gedurende een vakantie niet kunnen spelen. Je zult al je objecten die je bezit af moeten staan. Je kunt ze dus het beste eerst weggeven voordat je op vakantiemode gaat. Anders komen al jou objecten te vervallen. Je kunt je account minimaal 7 dagen en maximaal 31 dagen op vakantiemode zetten. In die periode kun je niet spelen en ook niet worden vermoord. Je gaat dus verder waar je gebleven was!